Tatlı Sert Türkiye'de televizyonun eğlence ve tartışma türleri popüler bir program. Programın ana sunucusu olan Müge Anlı kaybeden kişinin aile içi gidişi boyunca kayıp malların aranması ve benzeri parçaların yardımını ele alarak bir konuşma şovu sunumu sunmaktadır. Program bilgilerin telefonla gösterimiyle ve canlı yayın formatıyla gerçekleşiyor. Müge Anlı ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir tartışma başlattı.

İşte Programın Ayrıntıları

Müge Anlı Kıskançlığa Karşı Tepki Gösterdi. Kayıp kadının röportaj yaptığı için eşinin kıskançlık patlamasına sinirlenen Müge Anlı Hanımefendi orada kiraz topluyor. Yapılan haber de izliyor. Onda da hiçbir şey yok. Bir muhabir gidiyor, orada neşe güzel haberini yapıyor. Kocası oluyor üzerine Orada neden görücüye çıktın? diye kıskanıyor. Artık yani Yok devenin nalı dedi. Kusura göre bu kaba tabire ama artık o kadar da değil. Havalıymış. Nesi neşeli bu kadınların Allah aşkına? Ne olacak sanki? Bir de neşeli olsun. Herkes mutlu olsun neşeli olsun konuşkan olsun dedi.

Kıskanç Eşe Sert Tepki

Kıskançlık olayı karşısında şaşkına dönen Müge Anlı Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfun Bey'e neden kıskançlığa girdiğini sordu. Tayfun Bey'den Uyarmayalım mı? Gelen alan ünlü isim Uyarma artık. Sen kimsin ki? Uyarıcı başı mısın? Nesin? Sen kendini uyarsaydın. Kadını dövmüşsün sövmüşsün. Ceza bile öğrenmiştin. Eğri oturalım doğru konuşalım. Kıskanacak ne var? Ne yaptın kadının neden kıskandın? Seninle Röportaj Yapmadılar Diye Kıskandın Mı? Tayfur Bey diğer kadınların kamerasıyla çıkmazken kendi karısının kamerasının anlam veremediğini belirtti. Tayfur Bey'in tepkilerine sinirlenen Anlı Seninle röportaj yapmadılar diye kıskandın ki diyerek tepki gösterdi.

Tolga Tekin Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Nedir? Tolga Tekin Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Nedir?

Kayınpederin Açıklaması

Programa telefonla tutularak kaybedilen kayınpederi ise olaya ilginç bir perspektif getirildi. Gelinim biraz dangalaktı Buralardan uzaklaşacağım. Beni polis bile bulamayacak. Başımı dinleyeceğim dedi diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Bu ilginç olayda Müge Anlı ‘nın programında yaşanan gerginlikler ve kaybettiği kadının eşi tarafından kıskanılmasının tartışılmasının gündeme geldiği belirtildi. Konunun ayrıntıları ve ayrıntıları ise yakından takip edilmeye devam ediyor.