Uçağın Düştüğü Bölgede Pist Onarım Çalışması Yapan Bir Personel ise Şehit Oldu Uçağın Düştüğü Bölgede Pist Onarım Çalışması Yapan Bir Personel ise Şehit Oldu

Konya-Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen trafik kazası, 8 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada, Konya'dan İzmir'e seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, traktörün römorkuna çarptı. Kaza sonucu otobüs tarlaya savrulurken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza, akşam saatlerinde Konya-Afyonkarahisar karayolu Kadınhanı ilçesi yakınlarında meydana geldi. Konya'dan İzmir istikametine seyir halinde olan Z.K. idaresindeki 01 DKD 38 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde ilerleyen ve plakası henüz öğrenilemeyen L.S. tarafından yönetilen traktörün un yüklü römorkuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs, tarlaya savruldu.

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı ve yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kazada yaralanan 8 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, sürücülerden dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları istendi. Trafik kazalarının azaltılması için toplumun her bireyine büyük sorumluluklar düştüğü vurgulanarak, herkesin güvenli bir şekilde seyahat etmesi dileğiyle kazaların önlenmesi için çaba harcandı.