Hitit Üniversitesi çeşitli kadrolarda personel alımı yapacak.

Hitit Üniversitesi Personel Alımı

Hitit Üniversitesi, çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacağını duyurdu. KPSS 50 puan ile yapılacak olan alımlara başvurular, 22 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Personel Alımı Koşulları

Hitit Üniversitesi için yapılacak olan personel alımları için adaylardan belirli koşulları sağlamaları bekleniyor. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Erkek adayların askerlikle bir alakasının olmaması veya askerlik görevini bitirmiş olması,
  • Adayların görevini yapmasına mani olabilecek sürekli bir hastalığının olmaması ve vücut ile akıl sağlığının yerinde olması,
  • 2022 KPSS puanı ile alakalı unvanlardan başvuru yapacak olan adayın en az 50 puan almış olması ve daha da üzerinde bir puanının bulunması,
  • Adayların 35 yaşını geçmemiş olması,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık ya da emeklilik aylığı almıyor olması,
  • Herhangi bir kanun hükmünde kararname ile kamudan atılmamış olması.

Başvuru Nitelikleri

Destek Personeli "Temizlik Hizmetleri" alımı için başvuru yapacak olan kişinin erkek olması, liseyi bitirmiş olması ve temizlik görevini sürekli yapmasına mani olabilecek hastalık ve benzer sorunları bulunmaması şartı vardır. Destek Personeli "Temizlik Hizmetleri" için adayların yine erkek olması, Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri ile Mesleki ve Teknik Liselerin Yiyecek-İçecek Hizmetleri Servis alanını bitirmiş olması, yiyecek-İçecek servisi ile temizlik hizmetini sürekli olarak yapmasına mani olabilecek hastalık ve benzer engelleri olmaması şartı vardır. Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için adayların erkek olması, önlisans, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartının bulunması, 167 cm'den kısa boyu olmaması şartı vardır.

Ders Çalışma Teknikleri: Grup Çalışması Ders Çalışma Teknikleri: Grup Çalışması

Hitit Üniversitesi'nin personel alımları için başvuruların son tarihi 22 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapacak adayların belirtilen koşulları dikkatlice incelemesi ve gerekli şartları sağlaması gerekmektedir.

Editör: Kader GÜL