Marmaray'da Ayrılık Çeşmesi'nde İntihar: Seferler Durduruldu Marmaray'da Ayrılık Çeşmesi'nde İntihar: Seferler Durduruldu

Kaza, Kestel ilçesinde saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. Eda Baykay doğum gününü arkadaşlarıyla kutlamak için bir mekana gitmişti. Dönüşte, aşırı hız nedeniyle araç kontrolden çıkarak 50 metre savruldu. Otomobil önce bir trafik levhasına, sonra beton aydınlatma direğine çarparak yol kenarındaki boş araziye düştü.Kuzen Tutuklandı, Bursa'da Eda Baykay ve Arkadaşlarının Feci Kaza Kazada araçta sıkışan Eda Baykay, Sıla Çelik ve Sinan Karakuş hayatını kaybetti. Kaza sonrasında olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sırasında araçı kullanan Adem Duran ise kurtarılarak hastaneye götürüldü. Adem Duran'ın kazada 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazanın ardından Eda Baykay'ın kuzeni Adem Duran gözaltına alındı. Adem Duran, hastanedeki tedavisinin ardından 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla tutuklandı. Kaza sonrasında, Eda Baykay'ın teyzesinin oğlu olduğu da belirtildi.

Olayın detayları ve kaza sonrası yaşananlar, Bursa halkını üzmüş durumda. Eda Baykay ve arkadaşlarının kaybı büyük bir acı yaratmıştır. Ailelerine başsağlığı dilerim.