Galatasaray - Fenerbahçe Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle! Galatasaray - Fenerbahçe Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Lyon'un 3-2'lik galibiyeti, maçın hikayesini yazdı. Bu yazıda, Toulouse ile Lyon arasındaki mücadeleyi detaylı bir şekilde analiz edeceğiz. 1'in 26. haftasında Toulouse sahasında Lyon'u konuk etti. Maç, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. 

Karşılaşmanın Özeti

Maçın ilk golü, 33. dakikada Lyon'dan Alexandre Lacazette'den geldi. Golle öne geçen Lyon, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Toulouse, 53. dakikada Thijs Dallinga'nın golüyle skoru eşitledi. Ancak bu denge uzun sürmedi. 59. dakikada penaltıdan Vincent Sierro'nun golüyle Toulouse öne geçti.

Toulouse'nun öne geçmesinin ardından Lyon, oyunda dengeyi sağlamak için ataklarını sıklaştırdı. Bu çabalarının karşılığını 77. dakikada Rayan Cherki'nin attığı golle buldular. Son dakikalarda baskısını artıran Lyon, 81. dakikada Jake O'Brien'ın golüyle skoru 3-2 yaptı ve maçı kazanmayı başardı.

Bu galibiyetle Lyon, ligdeki puanını 34'e yükselterek 10. sıraya yükseldi. Öte yandan, Toulouse ise 29 puanda kalarak 11. sırada yer aldı. Lyon, önümüzdeki haftalarda aldığı bu galibiyetle moral bulurken, Toulouse ise yenilgiyle baş başa kaldı.

Toulouse 2-3 Lyon maçı, Fransa Ligue 1'in heyecan dolu maçlarından biriydi. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada kazanan taraf Lyon oldu. Takımların performansları ve gol pozisyonlarıyla dolu maçı izlemek futbolseverler için keyifli bir deneyimdi.