Manavgat Belediyesi tarafından 7. kez düzenlenen Plaj Voleybolu Halk Turnuvası, Yukarı Pazarcı Mahallesi Zeynel Şenol Köprüsü ırmak kıyısında coşkuyla başladı. Başkan Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ve yüzlerce vatandaşın katıldığı turnuvada 32 takım, 6 gün boyunca şampiyonluk için mücadele edecek. Şampiyonlar, 17 Eylül Pazar günü kupa ve madalyalarını alacaklar.

  1. Lig'e Yükselen Kadın Voleybol Takımı Tanıtıldı

Turnuvanın ilk gününde Manavgat Belediyespor'un 2. Lig'e yükselen kadın voleybol takımı da tanıtıldı. Başkan Şükrü Sözen, takımı halka tanıtarak şampiyonluk sözü aldı. Manavgat'ın sporu sevdiğini ve birçok yetenekli sporcuyu yetiştirdiğini belirten Başkan Sözen, Manavgat'ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Taraftarium24 Üyelik Avantajları: Maçlarınızı Kaçırmayın! Taraftarium24 Üyelik Avantajları: Maçlarınızı Kaçırmayın!

Başkan Sözen, "Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Bu kent, sporcu yetiştiren bir dinamizme sahip. Çok güçlü takımlarımız var. Keyifli ve rekabet dolu maçlar bizi bekliyor. Kadın voleybol takımımızı 2. Lig'de temsil edecek olmaktan gurur duyuyorum. İnanıyorum ki bu sezon 1. Lig'e yükseleceğiz. Kent halkının desteği bu süreçte çok önemli. Kızlarımızın maçlarına gelerek onlara destek olmalıyız." dedi.