Manisa Büyükşehir'den Yeni Otopark Projesi Manisa Büyükşehir'den Yeni Otopark Projesi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, FIBA Europe Cup'ta Bakken Bears takımıyla karşılaşacak. Maç, 8 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da Muradiye Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Kulüp Başkanı Bora Çaylan, tüm Manisalıları maça davet etti ve taraftarların desteğiyle Avrupa'da bir zafer daha elde edeceklerine inandıklarını belirtti.

Manisa BBSK, bu sezon evinde hiç maç kaybetmemiş ve Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde yeni bir zafer için sahaya çıkacak. Maç öncesinde John Roberson, Daron Fatts Russell ve Sinan Sağlam'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacakları bilgisi verildi. Ancak Başkan Çaylan, takımın kaliteli ve dirençli olduğunu belirterek her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebileceklerini ifade etti.

Başkan Çaylan, iç saha maçlarında taraftarların oluşturduğu atmosferin büyük bir güç kaynağı olduğunu vurgulayarak Bakken maçında da taraftarları aralarında görmek istediklerini dile getirdi. 8 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da salonun tıklım tıklım dolmasını ve birlikte bir zafer yaşamayı umduklarını belirtti.Manisa BBSK Bakken Bears'a Evimizde Karşılaşacağız! (1)Başkan Çaylan, uzatma süresinde de taraftarlarının desteğini yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi. Takımın, zorlukları aşabilme yeteneğine güvendiğini ve birlikte ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını belirtti. Taraftarların coşkusuyla birlikte, bir zaferin daha omuz omuza kutlanacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün bu önemli maçta tüm Manisalıların yanlarında olmasını diliyoruz. Unutmayın, taraftarlarının coşkusu bir takım için çok büyük bir motivasyon kaynağıdır. Maç günü, Muradiye Spor Salonu'nu tıklım tıklım doldurarak takımlarına destek olmayı unutmayın!