Kaynaklar, şirketin güncellenmiş iPad Air, iPad mini ve giriş seviyesi iPad modellerini tanıtacağını iddia ediyor. iPad Air'in M2 çip, iPad mini'nin ise A16 Bionic çip ile güncelleneceği belirtiliyor.

Yazar Medya Ödüllendirme Sistemi Nedir? Yazar Medya Hakkında! Yazar Medya Ödüllendirme Sistemi Nedir? Yazar Medya Hakkında!

Ancak Bloomberg'den Mark Gurman, bu konuda farklı bir görüşe sahip. Gurman'a göre, yeni iPad'lerin bu ay içerisinde tanıtılması beklenmiyor. Gurman, Apple'ın genellikle yeni dizüstü bilgisayarları ve iPad'leri, en yeni iPhone ve saatin piyasaya sürülmesinin ardından, yani ekim ayında duyurduğunu belirtiyor. Temmuz ayında yapılan bildirimlere rağmen, son göstergelerin bu ay içerisinde yeni iPad duyurusu olmayacağını gösterdiğini ifade ediyor.Mark Gurman'ın Söylediği Gibi mi Apple'dan Yeni iPad Duyurusu Beklenmiyor! (1)Gurman ayrıca, iPad modellerinin daha hızlı çiplerle geliştirildiğini, ancak "önemli herhangi bir güncellemenin yakın olduğuna" inanmadığını belirtiyor.

Öte yandan, Apple analisti Ming-Chi Kuo geçtiğimiz ay, yeni iPad modellerinin yıl sonundan önce duyurulmasının olası olmadığını belirtmişti. Eğer bu iddia doğruysa, 2023 yılı, iPad'in 13 yıllık tarihinde yeni bir iPad duyurusunun yapılmadığı ilk yıl olacak.

Editör: Kader GÜL