Marmara Denizi'nde yaşanan trajik olayda, batan gemiden yeni bir cansız beden daha bulundu. Batuhan A isimli yük gemisinin İmralı Adası'nın güneyinde battığı ve mürettebatının kurtarılması için yoğun çaba harcandığı belirtildi.

Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

15 Şubat sabahı saat 07:12'de meydana gelen olayın ardından, Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Sualtı Savunma (SAS) Komandoları, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için bölgeye sevk edildi. İlk dalışlarını gerçekleştiren SAS Komandoları, geminin makine dairesinde bir mürettebatın cansız bedenine ulaştı.

Mürettebatın Durumu Belirsizliğini Koruyor

Ancak, 5 mürettebatın hala kayıp olduğu belirtiliyor. Arama kurtarma çalışmalarında kullanılan 2 uçak, 2 helikopter, 13 gemi ve yaklaşık 850 personel ile ekipler, mürettebatın bulunması için yoğun çaba sarf ediyor.

Aileler Endişeli Bekleyişini Sürdürüyor

Mürettebatın aileleri ise endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. Kayıp mürettebatın bir an önce bulunması ve ailelere acı haberin verilmesi bekleniyor.

Ankara'nın En Lüks Semti Çayyolu! İşte Sıralamanın Detayları Ankara'nın En Lüks Semti Çayyolu! İşte Sıralamanın Detayları

Yarın Toprağa Verilecek

Cesedi bulunan mürettebatın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Cenazenin yarın Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesi'nde toprağa verilmesi planlanıyor.