Gamze'nin veda konuşması oldukça etkileyiciydi. Kendisi, "Buraya kadar gelebildim. Hiçbir şey kaybetmedim. MasterChef'ten aldığım kanatlarımı taktım ve uçmaya devam edeceğim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gamze'nin geleceği hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmamış. Ancak iddialara göre, kendi restoranını açarak ve YouTube üzerinden içerikler üreterek yoluna devam edeceği söyleniyor. Gamze'nin ilerleyen günlerde bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.MasterChef All Star'da Gamze'nin Duygusal Vedası ve Programın Geleceği (1)TV8 kanalında yayınlanan MasterChef All Star yarışmasında beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Programın son bölümünde Sefa, Eda, Gamze, Ayaz, Dilara, Sergen ve Barbaros arasında gerçekleşen elemede, Gamze yarışmaya veda etti. Gamze'nin veda konuşması izleyicileri derinden etkiledi. "Buraya kadar gelebildim. Hiçbir şey kaybetmedim. MasterChef'ten aldığım kanatlarımı taktım ve uçmaya devam edeceğim." sözleriyle duygularını ifade etti.

Eleme gecesinde kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, şeflerin yönlendirmesiyle kreatif tabaklar hazırlamak için yarıştılar. İlk aşamada pikan cevizi ve taze kekik kullanarak tabaklarını oluşturan Dilara, Sergen ve Barbaros, başarılı performanslarıyla potadan kurtuldu. Ardından, Eda, Sefa, Gamze ve Ayaz, Mehmet Şef'in zorlayıcı tarifi olan "tavuk ciğerli mousse" tabağını yapmak için yarıştılar.

Ayaz, üçüncü kez bu aşamaya gelmesine rağmen azimle mücadele ederek potadan çıkmayı başardı. Eda ise gecenin en iyi ikinci tabağını yaparak duygusal bir veda konuşması yaptı. "Son ikiye kalmayı bu gece hiç istemedim. İkisine de başarılar diliyorum. Ben gideyim arkada ağlayayım." dedi.

Sefa ve Gamze ise zorlu rekabetin sonunda son ikiye kaldılar. Gamze, duygusal bir vedanın ardından yarışmaya veda etti. Sefa ise geceyi en iyi üçüncü tabloyla tamamladı ve kendisine olan inancını dile getirdi. "Bundan sonra işler değişecek. Dönüm noktasıydı. Elimden geleni yaptım. Madem ben bu işi bir şekilde yapabiliyormuşum. Bundan sonra dört dörtlük yapmak için uğraşacağım. Artık tabaklara odaklanıyorum. Savaşmaya hazırım." şeklinde konuştu.

Astım ve Antijen İmmün Tedavisi Astım ve Antijen İmmün Tedavisi

Gamze'nin geleceği hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmış değil. Ancak dedikodulara göre, kendi restoranını açarak ve YouTube üzerinden içerik üreterek kariyerine devam etmeyi düşündüğü iddia ediliyor. Gamze'nin ilerleyen günlerde bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor. Bu ayrılık haberinin ardından, MasterChef All Star yarışmasında başka ayrılıkların yaşanacağına dair söylentiler de dolaşıyor. Programın geleceği merakla bekleniyor.

Editör: Kader GÜL