15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz! 15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kaybettiğimiz Değer: Hasan Bitmez

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in Ardından

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Hasan Bitmez'in Hayatını Kaybettiği An

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda konuşma yapan Hasan Bitmez, ansızın fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Bitmez, hayatını kaybetti. Bakan Koca, Bilkent Şehir Hastanesi'nde yaptığı açıklamada, "Tüm çabalara rağmen saat 11.50 gibi vefat etti" dedi.

Bakan Koca'dan Açıklama: "Başımız Sağ Olsun"

Bakan Koca, Bilkent Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirdiği basın açıklamasında, "TBMM'de rahatsızlanarak hastanemize getirilen Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Hasan Bitmez'in genel durumu dün geceden itibaren bozulmaya başlamıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 11.50 gibi vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Tören ve Cenaze Detayları

Milletvekili Hasan Bitmez için bugün saat 16.00’da TBMM'de resmi tören düzenlenecek. Cenaze namazı ise yarın Cuma namazının ardından Fatih Camii’nde kılınacak. Ardından, Merkez Efendi’de defnedilecek.

Hasan Bitmez'in Öz Geçmişi

Giresun'da 1969'da dünyaya gelen Bitmez, El-Ezher Üniversitesi'nde yükseköğrenimini tamamladı. Aktif olarak birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Bitmez, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu ve Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu üyesi olarak biliniyordu. Arapça ve İngilizce bilen Bitmez, evli ve bir çocuk babasıydı.

Editör: Kader GÜL