Polise bıçakla, gazetecilere taşla saldırdı Polise bıçakla, gazetecilere taşla saldırdı

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında, milli voleybolcu Büşra Kılıçlı ve kızı korku dolu anlar yaşadı. Kaza, Taşpazar Mahallesi Makas Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, milli voleybolcu Büşra Kılıçlı'nın kullandığı 34 SK 9016 plakalı otomobil, Taşpazar Mahallesi'nden Hacılar Harmanı Mahallesi istikametine seyreden 68 AL 356 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralanırken, Büşra Kılıçlı ve kızı kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye müdahale ederken, kazadan korkan minik kız sağlık ekipleri tarafından annesinin kucağında sakinleştirildi. Hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan sürücünün tedavisine burada devam edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Milli voleybolcu Büşra Kılıçlı ve kızının kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. Kazanın neden meydana geldiği konusunda detaylı bir soruşturma sürdürülüyor.

Kazayı şans eseri hafif yaralarla atlatan Büşra Kılıçlı ve kızının sağlık durumlarının iyi olması sevindirici bir haber olarak kayda geçti.