Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü Kutlaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü Kutlaması

"Ne yazık ki AKP iktidarının ülkedeki her alana kanser gibi yayıldığını ve Cumhuriyet’in evlatlarının bağışıklık sistemini bozduğunu biliyoruz. Yine ülkemizi bu karanlık günlerden kurtarmak bizim elimizdedir. Kadınlara yapılan çağdışı davranışlarla bu ülkenin yönetildiğini biliyorum. Esnafımızın iflasa sürüklendiğini biliyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada ülkemizin göz bebeği fabrikaları satılıp çiftçilerimizi perişan edip ülkemizi tamamen dışa bağımlı hale getirildi. En çok zarar ise Trabzon’a verildi. Fındığa uygulanan politikalarla elimizdeki fındığımızı bizden çalmadılar mı? Şampiyonluğumuzu, doğamızı çalmadılar mı? Bizden olan herkese düşman gibi davrandılar. Taşın altına elimizi değil başımızı koymamız gerektiğini bizler de biliyoruz.

25 yıllık siyasi mücadelem, ülkemin insanlarına ses olabilmek için burada karşınızdayım. Bizler mutlak bir değişimin önünü açmalıyız. Değişeceğiz arkadaşlar, değişeceğiz, Öncelikle birbirimizi daha çok sevmekle değişeceğiz, karşımızdakini anlamakla değişeceğiz,

Önce bizler değişeceğiz sonra partiyi iktidar yapacak olan isimleri biz getireceğiz. Örgütlerin karalarını hiçe sayanlar bu partiyi iktidar yapamazlar. Bizler değişimden korkanları beklemeyeceğiz. Bizler devrimciyiz.

Bizler dünyanın en büyük devrimcisi Gazi Mustafa Kemal’in devrimci çocuklarıyız. Bize partimizin 6 oku yeter. Örgütlerin kararı, bizlerin kararı olacaktır. Sizlere söz veriyorum. Parti tüzüğümüzün daha çoğulcu olması için de mücadele edeceğiz.

Tüm Trabzon’u ve hatta tüm ülkeyi yönetmeye adayız. Rakipler ne kadar güçlü olabilirse olsun. Seçimleri kazanabileceğimize inananlardanım. Halkımızın Cumhuriyet Halk Partisine her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Halkımızdan bizden beklentileri yüksektir.

Yeni bir anlayışla Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için buradayım. Adaylar olarak buradan el ele çıkacağımıza inanıyorum."