Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Tutuklanan Kişi Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Tutuklanan Kişi

Eskişehir'deki 71 Evler Mahallesi Balsu Bulvarı üzerindeki bir okulun yakınındaki trafik düzenlemelerinin eksikliği, mahalle sakinleri ve veliler arasında büyük bir endişeye neden oluyor. Buna rağmen bölgede birden fazla okul bulunmasına rağmen gerekli trafik önlemleri hâlâ alınmış değil. Veliler, bu durumun çocuklarının güvenliği için büyük bir tehlike oluşturduğunu ifade ediyorlar. Çocukların karşıdan karşıya geçerken büyük risk altında olduklarını ve endişe içinde olduklarını belirten veliler, konuyla ilgili daha önce Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiklerini ancak herhangi bir çözüm alamadıklarını dile getiriyorlar.

Bölgedeki vatandaşlar da trafik düzenlemelerinin eksikliği nedeniyle sık sık tehlikeli durumlarla karşı karşıya kaldıklarını ve bu konuda yetkililere başvurduklarını söylüyorlar. Okulun önünde yaya geçidi, kasis ve trafik ışıkları gibi trafik önlemlerinin alınması gerektiğini dile getiren vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için yetkililerin harekete geçmesini talep ediyorlar.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ve okula çocuklarını getiren veliler, bu konuda daha fazla gecikmeye tahammülleri olmadığını ifade ederek, çocukların güvenliği için acil önlemler alınmasını istiyorlar. Bu sorunun çözüme kavuşturulması, mahalle sakinleri ve veliler için büyük bir rahatlama olacaktır.