Denizli'nin gözde turistik merkezlerinden Pamukkale'de heyecan verici bir etkinlik, Pamukkale Belediyesi Gençlik ve Havacılık Festivali, 22 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Bu büyüleyici etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, şehrin dört bir yanına balonlarla gökyüzünden yapılan davetle Denizli halkını coşkuya ortak etmek için harekete geçti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için düzenlenecek bu özel etkinlik, Pamukkale'nin muhteşem doğal güzellikleri ve havacılık şovlarıyla unutulmaz anlar sunacak. Pamukkale semalarında uçan balonlar, Türk Yıldızları'nın nefes kesen gösterileri ve bir dizi havacılık etkinliği, 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 12:00 ile 18:00 arasında ücretsiz olarak izlenebilecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, etkinlik için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve 7'den 70'e herkesi bu muhteşem havacılık şölenine beklediklerini belirtti. Başkan Örki aynı zamanda, akşam saatlerinde Pamukkale'nin farklı bölgelerinden havalanan balonlarla Denizli halkını etkinliğe davet etti. Pamukkale semalarında 40 balonun eşsiz bir görsel şölen sunarak etkinliği kutlamasının ardından, Başkan Örki, "Bu Pazar kimseye söz vermeyin. Çünkü bu etkinlik muhteşem bir etkinlik olacak. 7'den 70'e tüm halkımızı bekliyoruz" diyerek coşkulu bir çağrıda bulundu.

Kaçak alkol ölüme neden oldu Kaçak alkol ölüme neden oldu

Pamukkale Belediyesi Gençlik ve Havacılık Festivali, Türkiye'nin havacılık tutkunlarını ve tüm aileleri, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu yaşamaya davet ediyor. Eğlence ve adrenalin dolu etkinlikler, Pamukkale'nin doğal güzellikleriyle birleşerek unutulmaz bir deneyim sunacak. Bu muhteşem etkinlik için hazırlıklar tamamlandı ve Pamukkale halkı, bu özel günü dört gözle bekliyor.