Özlem Yıldız'ın Gelecek Planları ve Açıklamaları

Nişantaşı'nda alışveriş yapan Özlem Yıldız, oğlu Demir'in gelecek hedeflerini paylaştı. Yılbaşı programı ve evlilik konularındaki samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Geçmişten Günümüze Özlem Yıldız'ın Evlilik Hikayesi

2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile hayatını birleştiren Yıldız, 2013'te boşanma kararı almıştı. Bu evlilikten 2006'da dünyaya gelen oğulları Demir, Yıldız'ın yaşamında önemli bir yer tutuyor.

Tektaş Hikayesi: "TEKTAŞIMI KENDİM ALDIM"

Özlem Yıldız, turizmci Mete Vardar ile olan ilişkisini sürdürüyor. Bir alışveriş sırasında valeden aracını alırken parmağındaki tektaş yüzük merak uyandırdı. Yıldız, "Sevgiliden hediye mi?" sorusuna, "Hayır, tektaşımı kendim aldım" cevabını vererek dikkatleri üzerine çekti.

Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu! Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu!

Nişantaşı'nda Alışveriş Heyecanı: "ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM"

Özlem Yıldız, Nişantaşı City's çıkışında görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yıldız, "Yılbaşı yaklaşıyor, biraz alışveriş yapacağım" dedi.

Finansal Açıklamalar: "12 BİN TL EMEKLİ MAAŞIM VAR"

Gelirleriyle ilgili konuşan Yıldız, "Bana emekli maaşımı sormayın. Demir büyüyünce ona vereceğim. İnsan harcamaya kıyamıyor. O öyle bir para. Her şey Demir için. Onun geleceğinin iyi olması için çabalıyorum. 12 bin TL emekli maaşım var. Türkiye standartlarına göre güzel para bence. Sonuçta 7.000 TL alanlar var" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eğitim ve Gelecek Planları: "BANA ÇEKMİŞ"

Yıldız, oğlu Demir'in derslerinin kötü olduğunu dile getirerek, "İki gün önce veli toplantısındaydım. Derslerine önem vermesi gerekiyor ama hiç oralı değil. Metamatiği kötü. Bana çekmiş. Onun haricinde Demir Gastronomi okumak istiyor. Damak tadı da iyidir. Kendi restaurantını açmak istiyor" dedi.

Geleceğe Dair Belirsizlik: "ZAMAN NE GÖSTERECEK GÖRECEĞİZ"

Güzel giden bir ilişkim var neden olmasın. İnsanlar artık evliliğe çok sıcak bakmıyor. Kadınlar da çalışıyor ve ayaklarının üstünde duruyor, böyle olunca da bunu evliliğe taşımaya gerek yok gibi bir fikir çıkıyor ortaya. Ben öyle değilim. Ben daha düzenli bir hayat ve aile olma taraftarı birisiyim. Demir ile çok iyi anlaşıyor Mete Bey. Araları gayet iyi. Şu an için evlilik konuşmuyoruz ama bakalım, zaman ne gösterecek göreceğiz" şeklinde belirsizlikle geleceğe dair düşüncelerini paylaştı.

Editör: Kader GÜL