Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde meydana gelen üzücü olayda, bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

MSB açıklamasında, şehidin vefatı nedeniyle derin bir acı ve üzüntü yaşandığı ifade edilirken, hayatını kaybeden kahraman şehide Allah'tan rahmet dilenirken, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve millete başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunuldu.

Zonguldak'ta Plajda Cinsel İlişki İddiası: Polis İnceleme Başlattı Zonguldak'ta Plajda Cinsel İlişki İddiası: Polis İnceleme Başlattı

Pençe-Kilit Harekâtı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen terörle mücadele operasyonlarından biri olarak bilinmektedir. Terör örgütlerine karşı yapılan bu operasyonlarda güvenlik güçleri sıkça zorlu ve tehlikeli durumlarla karşılaşabilmekte ve ne yazık ki bu tür trajik olaylar yaşanabilmektedir.

Şehit P. Söz. Er Erkan Selçuk'un fedakarlığı ve vatan sevgisi, milletimizin kalbinde daima yaşayacak ve minnetle anılacaktır. Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütleri ve onların destekçilerine karşı mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.

Editör: Çetin KEYDAL