İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşanan acı bir olay, bir polis memurunun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, olayın detayları hala netlik kazanmamış durumda.

Olay, Şişli Harbiye Mahallesi Taşkışla Caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, Taşkışla Caddesi'nde seyir halinde olan yunus ekiplerine ait motosiklet, virajı alamayarak bariyere çarptı. Bu kaza sonucunda polis memuru Furkan Bor ve Faruk Furkan Keleş ağır yaralandı. Yaralı polis memurları, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.Furkan Bor

Kurtarılamayan Şehit

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Furkan Bor, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralı polis memuru Faruk Furkan Keleş'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Furkan Bor, İstanbul'un gözü yaşlı bir şekilde uğurluyor. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Furkan Bor, vatan görevini yaparken hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan diğer polis memuru Faruk Furkan Keleş'in ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şehit polis memuru için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenlenecek. Furkan Bor'un Bingöllü olduğu ve Bingöl merkez Küçüktekören Köyü Zeynep mezrası nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Kazaya ilişkin İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Furkan Bor'un kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Beşiktaş'ta Beşiktaş'ta Masquerade'de Yangın Faciası! Beşiktaş'ta Beşiktaş'ta Masquerade'de Yangın Faciası!


Şehit polis memuru Furkan Bor, Bingöl merkez Küçüktekören Köyü Zeynep mezrası nüfusuna kayıtlı olan İstanbul'da görevli bir polis memurudur. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görev yapmaktaydı. Furkan Bor, İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmış ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Kazada yaralanan diğer polis memuru Faruk Furkan Keleş'in ise hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Şehit polis memuru Furkan Bor için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde resmi bir tören düzenlenecektir.

Uğurlama Töreni

Şehit Furkan Bor için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde saat 10.30'da uğurlama töreni düzenleneceği açıklandı. Törene, şehidin meslektaşları ve sevenlerinin yanı sıra, yerel yetkililerin de katılması bekleniyor.

Bu tür acı olaylar, toplumumuzu derinden üzmekte ve görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden polis memurlarımıza olan saygımızı artırmaktadır. Şehit olan polis memuru Furkan Bor'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.