Oyuncu Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar'ın 2010 yılında gerçekleşen boşanmalarının ardından ikiz çocukları için devam eden velayet ve nafaka davası sonuçlandı.

13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Velayet Davası ve Nafaka Talebi

Deniz Uğur ve Reha Muhtar, boşanmalarının ardından çocukları için velayet mücadelesine girişmişti. İkili, Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri için velayet hakları için uzun süredir mahkemelerde mücadele ediyordu. Mahkeme, kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ın velayetini ise Reha Muhtar'a vermişti.

İştirak Nafakası Kararı

Reha Muhtar, 15 yaşındaki oğlu Poyraz için Deniz Uğur'a iştirak nafakası davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi, tarafların savunmalarını aldıktan sonra kararını açıkladı. Mahkeme, Deniz Uğur'un çocukları için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti.

Bu gelişme, uzun süredir devam eden velayet ve nafaka davasında bir dönüm noktası olabilir. Tarafların karar sonrası yapacakları açıklamalar ve davaya ilişkin gelecekteki gelişmeler merakla bekleniyor.

Editör: Kader GÜL