Eskişehir-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, duran başka bir araca çarptı. Şans eseri kaza sonucunda yaralanan olmazken, her iki araç da kullanılamaz hale geldi.

Güneydoğulu Hububat Üreticileri, Dubai Pazarına Büyük Bir Giriş Yaptı Güneydoğulu Hububat Üreticileri, Dubai Pazarına Büyük Bir Giriş Yaptı

Olay, Ankara istikametinde seyir halinde olan Y.Ö. idaresindeki 16 ABL 664 plakalı otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda gerçekleşti. Otomobil önce kaldırıma çıkarak daha sonra emniyet şeridinde duran 48 FB 050 plakalı bir başka otomobile çarptı.

Kazada şans eseri yaralanma yaşanmazken, çarpmanın etkisiyle her iki araçta da büyük maddi hasar meydana geldi. Yolun 2 şeridi trafiğe kapanırken, kazanın etkisiyle uzun kuyruklar oluştu.

Olay yerine gelen yetkililer, kaza ile ilgili gerekli incelemeleri yaparken, trafik akışını düzenlemek için çalışmalarını sürdürdü. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasıyla birlikte, yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaza nedeniyle oluşan maddi hasarın yanı sıra, olayın trafiği etkilemesi sebebiyle sürücüler arasında sabır testi başladı. Uzun kuyrukların yaşandığı bölgede trafik ekipleri, sürücülere güvenli bir şekilde ilerlemeleri konusunda uyarılarda bulundu.