Sivas'ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, N.I. idaresindeki bir otomobil şarampole uçarak 1'i bebek 6 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.Şarkışla'da Otomobil Kazası 1 Bebek 6 Kişi Yaralandı (1)

Kazanın Detayları

Kazanın, Sivas'ın Gücük köyü tren istasyonu yakınında meydana geldiği belirtildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sivas Trafik Kazasında İki Ticari Araç Çarpıştı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı Sivas Trafik Kazasında İki Ticari Araç Çarpıştı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı

Yaralılar ve Durumları

Kazada sürücü N.I. ile D.Y., K.Ş., A.I., Y.S.Ş. ve bir bebek yaralandı. Yaralıların tedavileri devam ederken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Olayın detaylarıyla ilgili olarak yapılan incelemeler devam ederken, kazanın meydana geldiği bölgedeki sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı. Tüm sürücülere, yağmur nedeniyle yolların kayganlaşabileceği ve dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı.

Editör: Kader GÜL