Geçmişte birçok ünlü isimle aşk yaşayan Serenay Sarıkaya'nın adı, son olarak popüler şarkıcı Mert Demir ile anılıyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde Mert Demir'le aşk yaşıyor. Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde oynadığı Aile dizisinin final yapmasının ardından Bali tatiline çıkmıştı. Tatilden döner dönmez soluğu Mert Demir'in yanında aldı ve aşkı belgelendi. Önceki gece Cahide Palazzo'da sahne alan Mert Demir, sahne öncesi sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın sürpriziyle karşılaştı.

Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Medcezir, Fi, Şahmaran ve Aile dizilerinde rol alan Serenay Sarıkaya, her adımıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Sarıkaya, Bali tatilinden kareleri hayranlarıyla paylaştı. Doğal ve makyajsız haliyle beğeni toplayan Sarıkaya, ilk tatil paylaşımına "Kendini sevmek" notunu düşmüştü. 31 yaşındaki oyuncu, Bali'den döner dönmez soluğu Mert Demir'in yanında aldı.

Editör: Kader GÜL