Türkiye Hedef Şampiyonası 2. Etabı Siirt'te Yapılacak! Türkiye Hedef Şampiyonası 2. Etabı Siirt'te Yapılacak!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasını anlatıyor. Gözpınar köyü mevkisinde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 72 KA 229 plakalı otomobil kontrolden çıkarak devrildi. LGP'li olduğu belirtilen araç bir süre sonra alev aldı. Olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti, ancak maalesef aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü ambulansla hastaneye sevk edildi.

Ardından alev alan araçta bulunan 6 kişi hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan sürücü, hastaneye sevk edildi. Olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Cenazeler, otopsi için morga götürüldü. Kazada hayatını kaybedenlerin aynı aileden olduğu belirtildi. Yaralanan sürücünün tedavisi sürüyor. Soruşturma başlatıldı. Bu acı olay, bölgede derin üzüntü yarattı.

Olayın ardından soruşturma başlatıldı ve yangında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi otopsi için morga götürüldü. Kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralanan sürücünün kimliği belirlendi. Yaralanan sürücünün adı Mehmet Yaşar olarak açıklandı. Hayatını kaybedenler ise Mehmet Yaşar'ın eşi Aynur ve çocukları Rodi, Bahoz, Beritan, Cudi ve Viyan olarak belirlendi. Mehmet Yaşar'ın tedavisi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor.