Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kentte devam eden önemli altyapı ve spor projelerini yerinde inceleyerek denetledi.

Hacıbektaşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Atatürk Stadyumu'nun yenileme çalışmaları, yapımı tamamlanmak üzere olan Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kurtalan Caddesi'ni yeni otogara bağlayan 1,5 kilometre uzunluğundaki yeni yol açma ve Tugay Duvarı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Siirt Belediyesi olarak kentin sosyal, kültürel ve sportif yaşamına katkı sağlayacak projeleri halkla buluşturmaya devam ettiklerini vurgulayan Hacıbektaşoğlu, kentte devam eden yatırım ve projelerin en kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Hacıbektaşoğlu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kurtalan Caddesi'nin yeni otogara bağlanan yol projesini de inceledi.

6 Şubat Depremlerinde Hayatlarını Kaybedenlerin Anısına 6 Şubat Depremlerinde Hayatlarını Kaybedenlerin Anısına

Spor tesislerinin tamamlandığında kente dinamizm ve canlılık getireceğini ifade eden Hacıbektaşoğlu, Çok Amaçlı Spor Salonu projesinin son aşamaya geldiğini ve tamamlandığında gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurguladı. Ayrıca Barış Mahallesi'nde açılan yeni yolun kent trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacağının altını çizdi.

Hacıbektaşoğlu, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak, kentin altyapısını güçlendirecek ve modern bir yaşam alanı oluşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Denetim ve inceleme gezisinde; Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve belediye birim müdürleri hazır bulundu.