Sivas'ta ehliyetsiz sürücüler kaza yaptı Sivas'ta ehliyetsiz sürücüler kaza yaptı

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek inşaat sahasına girdi. Araç, malzemelere çarpıp kaldırıma sürüklendikten sonra sıkıştı. Sürücü, itfaiye ve vatandaşların çabaları sonucu güçlükle araçtan çıkartıldı. Sürücünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Kaza, Sivas-Erzincan karayolu üzerindeki Numune Hastanesi yakınlarında meydana geldi. M.B. yönetimindeki Volkswagen otomobil, Erzincan istikametine seyir halindeyken direksiyon kontrolünü yitirerek bir inşaat sahasına girdi. Araç, inşaatta kullanılan malzemelere çarparak savruldu ve kaldırıma çarparak durabildi. Kaza sonucu sürücü araçta sıkıştı ve yardım çağrısı yapıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar uzun uğraşlar sonucu sürücüyü araçtan çıkartmayı başardı. Sürücü, ambulansla hastaneye sevk edildi. Kaza sırasında sürücü yakınlarının ise sinir krizleri geçirdiği gözlendi. Sürücünün iddiaya göre ehliyetsiz ve alkollü olduğu öne sürülüyor. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.