Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2023-24 sezonuna hazırlık için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Servet Çetin yönetimindeki takım, 3 Temmuz'da Sivas'ta başlayan hazırlıkların ardından 12 günlük ilk kampı tamamladı ve ikinci etap kamp için Erzurum'a gitti.

Erzurum'un doğal güzelliklerine sahip olan Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde, 17-29 Temmuz tarihleri arasında günde çift antrenmanlar yapan Yiğidolar, büyük bir özveriyle yeni sezona hazırlandı. Takıma katılan yeni transferler Emrah Başsan, Gerson Rodrigues, Abdulkadir Parmak ve Erhan Erentürk, kampa dahil olarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

İki ayrı kamp döneminde 5 hazırlık maçı oynayan Sivasspor, rakipleri karşısında gösterdiği performansla da dikkat çekti. Sivas'ta oynanan İstanbulspor maçında 3-0 galip gelirken, Erzurum kampında Sabail ile 1-1 berabere kaldı. Sumgayıt FK'yı 1-0, Ümraniyespor'u 2-0 ve son olarak Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek başarılı sonuçlar elde etti. Clinton N'Jie 5, Emrah Başsan 2, Eren Kaya ve Hakan Arslan da birer gol atarak takıma katkı sağladı.

Kamp süresince zorlu antrenmanlarla birlikte takım içi uyum ve taktik çalışmaları da sıkı bir şekilde yürütüldü. Teknik heyet ve futbolcular, yeni sezonda hedefledikleri başarılar için birlikte kenetlenirken, taraftarlar da takımlarına olan desteğini hiç eksik etmedi.

Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferini Sonlandırdı! Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferini Sonlandırdı!

Erzurum kampının ardından 2 günlük izin sürecine giren Sivasspor, 1 Ağustos Salı günü tekrar bir araya gelerek Sivas'ta kulüp tesislerinde saat 18.00'de yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Sivasspor, taraftarlarının da desteğiyle mücadeleci ruhu ve hırslı yapısıyla Trendyol Süper Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi umut veriyor. Hazırlık maçlarındaki başarılı performans, takımın gelecek mücadelelerde de aynı başarıyı göstermeye odaklandığını gösteriyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte, Sivasspor'un heyecan dolu mücadeleleriyle birlikte futbol severler de süper lig keyfini doyasıya yaşayacaklar.