Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda Çekya'nın Sparta Prag takımıyla karşılaşacak. Maç, Başkent Prag'daki Letna Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak ve Exxen platformundan yayımlanacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek, yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak.

Galatasaray, Avrupa'ya UEFA Şampiyonlar Ligi'nden başladı ve Zalgiris, Olimpija ve Molde'yi geçerek gruplara kaldı. A Grubu'nda Bayern Münih, Kopenhag ve Manchester United ile mücadele eden Galatasaray, üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne devam etme hakkı kazandı.

Sarı-kırmızılılar, ilk turda rakibini 3-2 mağlup etmişti. Beraberlik durumunda tur atlayacaklar. Sparta Prag'ın 1 farklı galibiyeti uzatmalara götürecek, uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa penaltılar belirleyecek. Sparta Prag'ın 2 farklı galibiyeti ise turu getirecek.

Galatasaray'da Victor Nelsson'un cezası, sakatlıkları bulunan Aurier, Ndombele ve Ziyech'in eksikliği var. Derrick Köhn ve Eyüp Aydın da listede yer almadı.

Sparta Prag'da ise Matej Rynes, Ladislav Krejci ve Veljko Birmancevic cezalı.

Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki! Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki!

Galatasaray, Avrupa'da 316. maçına çıkacak. Şimdiye kadar 113 galibiyet, 118 mağlubiyet, 426 gol ve 468 gol yedi. Sparta Prag ile 6. kez karşılaşacaklar. İki takım arasında daha önceki 5 maçta eşitlik var.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Sorensen, Panak, Preciado, Laçi, Kairinen, Pesek, Karabec, Haraslin, Kuchta.

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Maç Letna Stadı'nda oynanacak ve hakem Anthony Taylor düdük çalacak.

Editör: Çetin KEYDAL