Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Kuzeyboru Karşısında Keskin Performansla 3-0 Galip!

İstanbul, 21 Ekim 2023 - Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 3. haftasında Kuzeyboru'yu ağırladığı maçta etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetle sarı-lacivertliler, ligin üçüncü haftasını da kayıpsız tamamlamış oldu.

Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki! Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki!

Maçın başında Kuzeyboru karşısında 14-18 geriye düşen Fenerbahçe, kaptanları Eda Erdem Dündar'ın liderliğindeki hızlı bir geri dönüşle ilk seti 25-23 kazandı. Ardından ikinci sette de hız kesmeyen Fenerbahçe, Arina Fedorovtseva ve Meliha Diken'in performansıyla 25-9'luk bir set sonucu elde etti.

Üçüncü sette ise Magdalena Stysiak'ın etkili servis turu, Sarı Melekler'in 25-22'lik seti alarak maçı 3-0 kazanmasını sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki ikinci galibiyetini elde ederek puanını 7'ye yükseltti.

Fenerbahçe Opet'ten Magdalena Stysiak 16, Arina Fedorovtseva ise 14 sayıyla ön plana çıkarken, takımın kaptanı Eda Erdem Dündar da liderlik vasfını bir kez daha gösterdi.

Maçın öncesinde, Gazze'de hayatını kaybeden siviller için duygusal bir anma gerçekleştirildi ve sporcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Fenerbahçe, ligin 4. haftasında Karayolları'na konuk olacak. Karşılaşma, 28 Ekim Cumartesi günü Başkent Voleybol Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak.

Bu zaferle Fenerbahçe, lige yükselen bir ivmeyle devam ediyor ve taraftarlarını umutlandırıyor. Takım, bir sonraki maçta da aynı başarıyı sürdürebilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Editör: Seniha BESLER