İlk olarak, maçın 6. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Becao ile Ngoy arasındaki mücadele değerlendiriliyor. Bahattin Duran, Becao'nun faul yapmadığına inanıyor ve hakemin bu pozisyonda doğru karar verdiğini belirtiyor. Deniz Çoban ise konuya karışık baktığını ifade ediyor ve hakemlerin belirli standartlara uymalarının önemine vurgu yapıyor.

Ardından, 45+1. dakikada Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı ele alınıyor. Bahattin Duran, Yasin'in Dzeko ile temasının kitaba göre penaltı olduğunu savunuyor. Deniz Çoban ise Dzeko'nun niyeti hakkında şüpheleri olduğunu ifade ediyor ancak hakemi eleştirmiyor.Süper Lig'de Gündem Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçının Tartışmalı Anları (1)Dakikada Aytaç'ın Dzeko'yu ittiği bir pozisyon da ele alınıyor. Her iki eski hakem de bu durumun penaltı olmadığı konusunda hemfikirler.
Son olarak, 55. dakikada Ngoy'un faulünde sarı kart kararı değerlendiriliyor. Deniz Çoban, bu pozisyonun sarı kart olduğunu düşünüyor ve kırmızı kartın gereksiz olduğunu belirtiyor. Bahattin Duran da Ngoy'un hareketini sarı kart seviyesinde değerlendiriyor.

Her iki hakem de pozisyonları farklı şekilde değerlendiriyor olsa da, maçta yaşanan tartışmalı kararlar hakkında detaylı görüşlerini paylaşıyorlar.

Maçın ikinci yarısında, 55. dakikada Ngoy'un faulünde sarı kart kararı tartışılıyor. Deniz Çoban, bu pozisyonun sarı kart olduğunu düşünüyor ve kırmızı kartın gereksiz olduğunu belirtiyor. Bahattin Duran da Ngoy'un hareketini sarı kart seviyesinde değerlendiriyor.

Maçın kritik anlarından biri de 53. dakikada yaşandı. Aytaç'ın Dzeko'yu ittiği bir pozisyon değerlendiriliyor. Her iki eski hakem de bu durumun penaltı olmadığı konusunda hemfikir.

UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi? UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi?

Karşılaşmanın ilk yarısında, 45+1. dakikada Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı ele alınıyor. Bahattin Duran, Yasin'in Dzeko ile temasının kitaba göre penaltı olduğunu savunuyor. Deniz Çoban ise Dzeko'nun niyeti hakkında şüpheleri olduğunu ifade ediyor ancak hakemi eleştirmiyor.

Maçın başında, 6. dakikada Becao ile Ngoy arasındaki mücadele değerlendiriliyor. Bahattin Duran, Becao'nun faul yapmadığına inanıyor ve hakemin bu pozisyonda doğru karar verdiğini belirtiyor. Deniz Çoban ise konuya karışık baktığını ifade ediyor ve hakemlerin belirli standartlara uymalarının önemine vurgu yapıyor.Süper Lig'de Gündem Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçının Tartışmalı AnlarıEski hakemler, VAR sisteminin de tartışmalı pozisyonlarda nasıl işlemesi gerektiğine dair görüşlerini paylaşıyorlar. Bu doğrultuda, her iki pozisyon için de VAR müdahalesinin gerekli olmadığına dair bir görüş birliği var.

Maçın hakem kararlarıyla ilgili eski hakemlerin farklı görüşleri olduğu görülüyor. Her iki pozisyon için de hakemlerin belirli standartlara uymalarının önemli olduğuna dair vurgular yapılıyor ve VAR sisteminin doğru kullanılması konusunda dikkat çekiliyor. Maçın sonucu ve tartışmalı kararları futbolseverler arasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Editör: Kader GÜL