Survivor All Star 2024 yarışması başlıyor ve gözler iddialı yarışmacılardan biri olan Pınar Saka üzerinde. Kırmızı takımın güçlü ismi Pınar Saka'nın hayatına dair merak edilenleri sizin için derledik. İşte detaylar...

Pınar Saka Kimdir?

Nebraska Üniversitesi Uluslararası İşletme ve Pazarlama Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı.

Sporun Yıldızı: Pınar Saka'nın Atletizm Kariyeri

Amerika'da 2009 yılında NCAA tarafından yılın atleti seçilen Pınar Saka, kısa mesafe koşucusu olarak adını duyurdu. Survivor 2017'de yer alan Saka, 100m, 200m ve 400m kategorilerinde yarışarak 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x400m bayrak kategorisinde ülkemizi bronz madalya ile temsil etti.

Pınar Saka'nın Başarıları

Atletizm yaşantısını ABD'de sürdüren Pınar Saka, Adidas Classic yarışlarında birinci olarak Nebraska Omaha Üniversitesi tarihindeki en hızlı ikinci 400 metre derecesini koştu. Ayrıca, USTF Kuzey Konferansı'nda "Haftanın Bayan Atleti" seçilen Saka, birçok uluslararası yarışta adını altın harflerle yazdırdı.

Sahip Olduğu En İyi Dereceler

  • 100 m: 11.93′
  • 200 m: 23.97′
  • 400 m: 51.53′ (30 Temmuz 2011, Ankara - Türkiye Rekoru)

Survivor All Star 2024 Pınar Saka Kaç Yaşında, Evli Mi?

Survivor Pınar Saka, şu anda evli ve bir çocuk annesi. Yarışmaya katılmadan önce hayalinin Kıbrıs'taki büyük finale çıkıp şampiyon olmak olduğunu açıkladı.

Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık' Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık'

Survivor All Star 2024, bu akşam ekranlarda izleyici ile buluşacak. Pınar Saka'nın mücadelesi ve başarı hikayesi, Survivor severler için kaçırılmayacak bir deneyim olacak.

Editör: Kader GÜL