Survivor All Star sezonunda artık hızlı oyunlar oynanacak. Yarışmacıların yükü giderek ağırlaşacak ve bu yükün altından en iyi kalkan ise finalde yerini alacak. Survivor'un yeni hafta başlangıcında artık kaptanlık oyunu da oynanacak. İşte tüm merak edilenler...

Survivor Kaptanlık Oyunu ve Dokunulmazlık Kazananı

Acun Ilıcalı, Survivor'da yeni bir döneme girildiğini açıklamıştı. Kırmızı ve Mavi Takım olarak son ada konseyinin yapıldığı akşamda yeni sistem ise heyecanlandırdı. Kadın ve erkeğin yarışacağı efsane bir yarış için izleyenler ekrana kilitlendiler. En iyi süreyi yapan iki yarışmacı ise Merve ve Damla Can oldu. Merve Kırmızı takımı seçerken Damla Can ise Mavi takımın kaptanı oldu.

Kaptanlık Oyunu ve Kazananlar

Yarışmacılar başlangıç noktasında çalan düdükle birlikte hızla parkurları tek başına tamamlayacak. Atışları bitirdiğinde sahip olduğu süre aynı zamanda performansı oluyor. 13 kişi içinde en iyi birinci ve ikinci süreyi yapanlar kaptanlar olacak ve kendi takımlarını dokunulmazlık oyunları boyunca kendileri oluşturacak.

Yeni Takımlar ve Dokunulmazlık Oyunu Kazananı

Kaptanlık oyununun ardından yeni takımlar belirlendi. Yeni takım yarışmacıları parkurdaki yerlerini aldılar. Bu dokunulmazlık oyununda puzzle etabı da yer aldı. Kazanan takım hem dokunulmazlığın hem de ödülün sahibi olacak. Ödül ise sosisli sandiviç ve soğuk kahve oldu. Kazanan takım ödülüne yarın sahip oldu ve konsept parti ile birlikte kutlayacak.

KAAN mı, F-35 mi? Prof. Dr. Temel Kotil'den Detaylı Karşılaştırma! KAAN mı, F-35 mi? Prof. Dr. Temel Kotil'den Detaylı Karşılaştırma!

İlk Eleme Adayı ve Sonuç

Başa baş devam eden mücadelede Batuhan'ın atışıyla kazanan Mavi takım oldu. Yeni sistemde 12-11 skorla mücadele tamamlandı. Ada konseyinde Özgür hariç herkes bir oy aldı. Sercan ve Yunus Emre ise 2 oy aldı. Bu durumda eleme adayını belirlemek günün kaptanı olan Ogeday'a düştü. Ogeday ise eleme potasına Sercan'ı gönderdi. Böylelikle ilk eleme adayı Sercan oldu.

Survivor All Star 2024, yeni dönemiyle ve heyecan dolu anlarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.