Survivor All-Star Berna Canbeldek, 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğmuştur. Dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano çalma ve at binme gibi çeşitli yeteneklere sahiptir. Eğitimini State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de almıştır.Survivor All Star Berna Dansıyla Parlıyor!

Berna Canbeldek, Almanca, İngilizce ve Hollandaca dillerini bilmektedir. 1.69 metre boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Survivor 2024 All-Star'da Kırmızı takımda başlayan Berna, daha sonra Mavi takıma geçerek performansını artırmış ve takımına önemli katkılarda bulunmuştur. Parkur hızındaki artışı ve takımına verdiği destekle dikkat çeken Berna Canbeldek, Survivor izleyicileri tarafından merakla takip edilmektedir.Survivor All Star Berna Dansıyla Parlıyor! (1)

Survivor All-Star Berna Canbeldek'in başarı dolu yaşam öyküsüne göz atalım. 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya gelen Berna Canbeldek, çocukluk yıllarında sanatın farklı dallarına ilgi duymaya başlamıştır. Genç yaşlarda dansa olan yeteneğiyle dikkat çeken Berna, Almanya'nın ünlü State School of Ballet and Acrobatics Berlin'de eğitim almış ve bu alanda kendini geliştirmiştir.

Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Aynı zamanda Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Berna Canbeldek, çok yönlü bir sanatçı olma yolunda önemli adımlar atmıştır. Dansın yanı sıra şarkı söyleme, piyano çalma ve akrobasi gibi yetenekleriyle de kendini kanıtlamıştır.

Berna Canbeldek'in Türkiye'deki tanınırlığı, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla başlamıştır. Bu platformda sergilediği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Berna, daha sonra televizyonun en zorlu yarışmalarından biri olan Survivor'a adım atmıştır. 2014 ve 2015 yıllarında katıldığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmalarında gösterdiği mücadeleci ruhu ve kazandığı başarılarla izleyicilerin takdirini kazanmıştır.Survivor All Star Berna Dansıyla Parlıyor! (2)

Survivor 2024 All-Star'da Kırmızı takımda başladığı serüvenini Mavi takıma geçerek sürdüren Berna Canbeldek, takımındaki performansıyla öne çıkmıştır. Parkur hızındaki dikkat çekici artışı ve takım arkadaşlarına sağladığı motivasyonla adından söz ettiren Berna, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Almanca, İngilizce ve Hollandaca dillerini bilen Berna Canbeldek, 1.69 metre boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır. Hem sanatsal yetenekleriyle hem de mücadeleci ruhuyla dikkat çeken Berna Canbeldek, Survivor izleyicileri tarafından merakla ve heyecanla takip edilmektedir. Survivor All-Star'daki performansıyla adından söz ettiren Berna Canbeldek'in kariyeri ve yarışma süreci, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.


 

Editör: Kader GÜL