Takım arkadaşları tarafından potaya gönderilen Seda, Kardeniz, Berna ve Sahra, kıyasıya bir mücadelede bireysel performanslarını sergiledi. Bu hafta SMS oylamasının olmadığı Survivor'da, adada kalmak için verilen mücadelede iddialı yarışmacı hayallerine veda etti.

Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu! Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu!

Eleme Heyecanının Ardındaki Strateji

Bu hafta potaya giren dört iddialı yarışmacı, eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Artık SMS oylamasının yapılmadığı Survivor'da, Murat Ceylan'ın belirttiği gibi istatistikler büyük önem taşıdı. Hız, denge ve atışların öne çıktığı parkurda, ilk düelloda Sahra ve Berna potadan çıkarak finale yükseldi. Ancak, bu süreçte bir iddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

İlk Düello: Berna ve Seda Arasındaki Çekişme

Düello oyununun ilk turunda Berna ile Seda arasındaki çekişme nefes kesti. Berna, etkileyici bir performans sergileyerek 5-1'lik skorla düellodan galip ayrıldı. Bu sonuçla Berna, finale yükselen ilk isim oldu. Aynı şekilde Sahra ile Kardeniz arasındaki mücadelede de Sahra, 5-1'lik skorla avantaj elde etti.

Final Düellosu ve Seda Aktuğlu'nun Veda Anı

Düellonun ikinci turunda Seda Aktuğlu ile Kardeniz karşı karşıya geldi. Heyecan dolu final düellosunda Kardeniz, 5-2'lik skorla galip gelerek adını finale yazdırdı. Bu durumda, Survivor All Star'a veda eden isim Seda Aktuğlu oldu. Seda, veda anında duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Parkurda yaşadığı zorlukları ve karşılaştığı ağrıları açıklayarak, izleyicilerle duygusal bir bağ kurdu.

Seda Aktuğlu'nun Duygusal Anları

Adaya veda ederken Seda Aktuğlu, tercihini "Aslında kum torbasını istiyordum. Son dakika sticki seçtim. Çünkü omuzum gerçekten çok ağrıdı. Boynuma kadar. El bileğim de. Parkura bir yerden girerken ayağımı şöyle bir burktum. Ayağım şişti. Hepinizden tekrar özür dilerim eğer bir kabahatim, kusurum olduysa. Benim tepem atar, söylerim, ederim."

Açıklamalar ve Duygusal İtiraflar

Seda Aktuğlu, duygusal bir veda konuşması yaparak, "Yüzüne de sonradan söylerim, ben senin için böyle böyle dedim, senin için böyle böyle düşünüyorum diye hepsini söylerim. Hiçbir gizlim saklım yok kimseyle. Dedikodu etmem direk söylerim. Severim de barışmak da isterim. Kavga da istemem. Mesela Turabi'yi hemen affettim. İstemiyorum olumsuz bir şey sevgi istiyorum, barış istiyorum hep. Gitmek de istemezdim ama nasibim buraya kadarmış" ifadeleriyle duygusal anlar yaşadı.

Gözyaşları Sel Oldu: Seda Aktuğlu'nun Vedası

Survivor All Star'da yaşanan bu duygusal vedanın ardında, eleme heyecanı ve mücadele dolu anlar yatıyor. Seda Aktuğlu'nun gözyaşları içindeki veda anı, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışma programı, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Editör: Kader GÜL