Balıkesir'in Susurluk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazada bir otomobil önce önünde seyreden bir tıra, ardından başka bir tıra çarptı. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü kurtarılamadı. Yaralılar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Susurluk ilçesinde bulunan İstanbul-İzmir otoyolunda meydana geldi. 45 AAN 220 plakalı otomobil, önünde seyreden 27 YJ 032 plakalı tıra arkadan çarptı. Ardından 27 YJ 032 plakalı tır, önünde seyreden 34 LC 2049 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü İ.E. ile aynı otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan M.Ö., M.E., P.Ö. ve S.Ö. yaralandı. 27 YJ 032 plakalı tırın sürücüsü O.A. ise aracın içinde sıkıştı.

Ulus Dağı Sonbaharda Büyüleyici Renklere Kavuştu Ulus Dağı Sonbaharda Büyüleyici Renklere Kavuştu

Balıkesir Susurluk İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan tır sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. Bu tür zincirleme kazalar, trafik güvenliği önlemlerinin ve sürücülerin dikkatli olmalarının önemini bir kez daha vurguluyor. Trafik kazalarını önlemek için hız sınırlarına uymak, güvenli takip mesafesini korumak ve dikkatli sürüş yapmak büyük önem taşıyor.