Düşük Gelirliye Müjde: Elektrik ve Doğal Gaz Faturalarında İndirim Yolda! Düşük Gelirliye Müjde: Elektrik ve Doğal Gaz Faturalarında İndirim Yolda!

TOGG, T10X modeli için Nisan ayına özel bir finansman desteği sunarak tüketicilerin dikkatini çekiyor. T10X modeli, %0 faizli kredi kampanyası ile gündeme geldi.

TOGG'un Nisan ayına özel olarak başlattığı kampanya, en donanımlı versiyon olan T10X için geçerli olacak. Bu kampanya ile TOGG, müşterilerine özel fırsatlar sunmayı hedefliyor.Togg Nisan Ayında T10X İçin Yüzde Sıfır Faizsiz Kredi Fırsatı Sunuyor!

TOGG T10X İçin Sunulan Özel Kredi Kampanyası

TOGG, T10X modeli için Nisan ayında özel bir finansman desteği sunacağını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X için sunulan kredi imkanı oldukça cazip.

TOGG kampanya dahilinde, T10X V2 uzun menzil için anlaşmalı bankalarda aracılığıyla 800 bin TL'ye kadar kredi kapsamında yüzde sıfır faiz oranıyla ve 12 ay vade dahilinde, kredi imkanı sunulacak. Ayrıca, tüketiciler 800 bin TL'ye %1,99 faiz oranı ile 30 ay vade seçeneğiyle kredi kampanyasından faydalanabilirler.

TOGG T10X İçin Siparişler Trumore Üzerinden Alınıyor

T10X için siparişler, TOGG'un dijital platformu olan "Trumore" aracılığıyla yapılmaktadır. Trumore uygulamasını indirip kimlik oluşturan kişiler, T10X için sipariş başvurusunda bulunabilirler.

TOGG T10X V2 Uzun Menzilin Fiyatı ve Özellikleri

TOGG'un en donanımlı T10X V2 uzun menzilin modeli olarak dikkatleri çeken aracın fiyatı Kış Paketi ve aynı zamanda da 22 kW AC şarj kapasitesi ile birlikte 1 milyon 863 bin TL olarak açıklanmıştı.

TOGG'un Nisan ayına özel olarak başlattığı T10X modeli için yüzde sıfır faizsiz kredi desteği kampanyası, otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. TOGG, bu özel fırsatı kaçırmayın ve T10X modeline sahip olmak için hemen başvurun!