MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi? MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, 26 Ocak Cuma akşamı kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle Ataşehir'de özel bir hastaneye gitti. Yapılan tetkikler sonucu beyin kanaması geçirdiği belirlenen Tanrıöğen'in, bir süre yoğun bakımda devam eden tedavisinin ardından dün taburcu oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Engin Çakmakçı, "Beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) kanaması nedeniyle 26 Ocak'tan bu yana hastanemizde tedavisi sürdürülen hastamız Settar Tanrıöğen, 14 Mart tarihinde taburcu oldu. Hastamızın uzun süren tedavisinin taburculuk noktasına gelmesi, üstelik bu tarihin 14 Mart Tıp Bayramı'na denk gelmesi, tüm hekim arkadaşlarımızı ve sağlık personelini ayrıca sevindirmiştir. Taburcu edilen hastamızın kontrol süreçleri tarafımızdan takip edilecektir. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Abdullah Karakterine Hayat Veren Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumu Hakkında Detaylar

Ünlü sanatçı Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Abdullah karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Ancak, 26 Ocak'ta hastaneye kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle giden Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Yoğun bakımda geçirdiği bir sürecin ardından taburcu olan sanatçının sağlık durumu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Tanrıöğen'in Hastaneye Yatışı ve Tedavisi

26 Ocak Cuma akşamı, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle giden Settar Tanrıöğen, yapılan tetkikler sonucunda beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Hemen yoğun bakım ünitesine alınan sanatçı, uzun süreli bir tedavi sürecine başladı.

Tedavi Süreci ve Taburculuk

Yoğun bakımda geçirdiği günlerin ardından Settar Tanrıöğen, 14 Mart tarihinde taburcu edildi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Tanrıöğen'in tedavi süreci olumlu bir şekilde ilerlemiş ve sağlık durumu stabil hale gelmişti. Taburculuğu sırasında hastaneden yapılan açıklamada, "Hastamızın kontrol süreçleri tarafımızdan takip edilecektir" denildi.

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunun olumlu bir şekilde ilerlemesi, sevenlerini sevindirdi. Uzun süren bir tedavinin ardından taburcu olan sanatçının sağlık durumuyla ilgili gelecek günlerde daha fazla bilgi almayı umuyoruz.

Editör: Kader GÜL