Marmaris'te Gezi Teknesi Alev Aldı Yolcular Denize Atladı! Marmaris'te Gezi Teknesi Alev Aldı Yolcular Denize Atladı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde, balık tutmak için denize giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti. İşte detaylar:

Olayın Gerçekleştiği Yer ve Zaman

Olay, Cevizdere Mahallesi sahil kısmında meydana geldi. 3 çocuk babası Erkan Kartal (37), ailesiyle beraber Cevizdere mevkisinde bulunan sahil kısmında balık tutmaya gitti.

Kurtarma Çalışmaları

Erkan Kartal'ın gözden kaybolduğunu fark eden ailesi ve çevredekiler durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri genç adamın cansız bedenini denizden çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan Erkan Kartal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erkan Kartal, çevresinde doğa ve balık tutkunu olarak sevilen biriydi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarında doğayla iç içe olduğu ve balık avıyla mutlu anlar yaşadığı görülüyor. Ölmeden bir gün önce çekilmiş fotoğrafında çulluk avını özlediğini ifade eden Kartal'ın, "Ömrümüz yetecek mi kara gözlüme kavuşmaya" şeklinde romantik ve doğaya olan özlemini dile getiren paylaşımları dikkat çekiyor.

Bu trajik olay, balık tutma tutkusunun ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha hatırlatıyor. Balık tutarken alınması gereken önlemler ve denizdeki tehlikeler konusunda herkesin daha dikkatli olması gerektiği unutulmamalıdır.

Editör: Kader GÜL