Uşak'ın Gediz yolu üzerinde, iki servis aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, 28 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi'nden Kütahya'nın Gediz ilçesine işçi taşıyan iki servis aracının sollama sırasında çarpışmasıyla meydana geldi.

Çarpışmanın etkisiyle bir midibüs yola savrulurken, diğer minibüs ise şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis ve jandarma sevk edildi. Kazada yaralanan 28 kişi, hızla çevre hastanelere kaldırıldı.

Adıyaman'da Korkunç Olay: 14 Yaşındaki Kız Kendini Astı Adıyaman'da Korkunç Olay: 14 Yaşındaki Kız Kendini Astı

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, olay yerine giderek Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz'den bilgi aldı ve yaralıları ziyaret etti. Vali Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece saat 12 sıralarında meydana gelen kazada, iki işçi servisinin sollama sırasında birbirlerine çarptığını belirtti. Yaralılarda hayati tehlike bulunmadığını ifade etti.

Bu üzücü kaza, trafik güvenliği ve servis araçlarının kullanımına yönelik daha fazla dikkat ve denetim gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor. Kazanın nedenleri konusunda soruşturma devam ediyor.

Editör: Seniha BESLER