İstanbul'da Engelliler İçin Yeni Düzenlemeler İstanbul'da Engelliler İçin Yeni Düzenlemeler

 Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Sadullah Celen, 64 yaşında aramızdan ayrıldı. Ünlü yönetmen, Fatih Harbiye, Şehnaz Tango, Yedi Numara ve Cennetin Gözyaşları gibi birçok önemli yapıma imza atmıştı.

Sinemanın Derin İzleri: Sadullah Celen'ın Kariyeri

Sadullah Celen, Güneşin Kızları dizisinden, Şehnaz Tango'ya, Yedi Numara'dan Cennetin Gözyaşları'na kadar geniş bir yelpazede başarılı projelere imza atmış bir isimdi.

Oyunculardan Teşekkür ve Anılar

Güneşin Kızları dizisinde birlikte çalışan Hande Erçel, "Sadullah hocam, yönetmenim. Güneşin kızı Selin ve ben seni asla unutmayacağız. Gittiğin yerde güneş ol bize hep olduğun gibi" sözleriyle duygularını ifade etti. Oyuncu Alp Navruz ise "Mekanın cennet olsun hocam" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Tolga Sarıtaş'tan Duygusal Paylaşım

Ünlü oyunculardan Tolga Sarıtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sadullah Hocam'a olan minnettarlığını dile getirdi. "Yıllar önce çok güzel bir yolculuğu beraber yürüdük. Güzel enerjinin, hiç eksilmeyen güler yüzünün yanı sıra beni serbest bıraktığın, sınırlarımı zorlamamı sağladığın ve cesaret verdiğin için sana çok teşekkür ederim Sadullah Hocam... Işıklar içinde uyu" ifadeleriyle duygusal bir veda niteliğinde bir paylaşım gerçekleştirdi.

Sinema Dünyasına Veda: Ünlü Yönetmenin Anısına

Türk sinemasının kaybettiği bu değerli ismin ardında bıraktığı eserlerle anılmaya devam edecek. Sadullah Celen, sinemaya olan katkıları ve iz bırakan projeleriyle unutulmayacak bir miras bıraktı.

Editör: Kader GÜL