İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 148 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. İşte operasyonlarla ilgili detaylar:

İstanbul ve Ağrı İl Emniyet Müdürlüklerinin ortak operasyonunda, İstanbul'da 298 kg metamfetamin ve 126 kg skunk ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 13 kg esrar ele geçirildi. 3 zehir taciri yakalandı.

Sivas ve Erzincan İl Emniyet Müdürlüklerinin ortak operasyonunda 22 kg esrar ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 4 kg esrar ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 8500 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 45 kg esrar ele geçirildi. 4 zehir taciri yakalandı.

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 1 kg esrar ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 1 kg metamfetamin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 1,8 kg esrar ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. 20 zehir taciri tutuklandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 812 kg kubar esrar ve 45 kg toz esrar ele geçirildi. 12 zehir taciri yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığının ayrı operasyonlarında 2 kg metamfetamin, 2.5 kg kubar esrar, 11,5 kg skunk, çeşitli miktarlarda kokain ve uyuşturucu hap ele geçirildi. 45 zehir taciri yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 1,5 kg skunk ele geçirildi. 36 zehir taciri yakalandı.

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Van İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 7 kg metamfetamin ele geçirildi.Uyuşturucu Tacirlerine Karşı Dev Bir Darbe 148 Zehir Taciri Yakalandı! (2)Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 2 kg metamfetamin ve 2590 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 5 kg kubar esrar ele geçirildi. 3 zehir taciri yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 4,5 kg kubar esrar, çeşitli miktarda metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. 3 zehir taciri yakalandı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 6 kg esrar ve muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda 1 kg metamfetamin ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 4 kg esrar ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 38 kg esrar ele geçirildi. 4 zehir taciri yakalandı.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 10 kg esrar ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı operasyonlarında 4 kg esrar ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.Uyuşturucu Tacirlerine Karşı Dev Bir Darbe 148 Zehir Taciri Yakalandı! (1)Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarma ve polisleri tebrik ederek, uyuşturucu satıcılarının gençlerimizi ve toplumu zehirlemesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Uyuşturucu satıcılarına karşı kararlı mücadele, Türkiye'nin gençlerini ve toplumunu koruma adına önemli bir adımdır. Operasyonlar sonucunda ele geçen büyük miktarlardaki uyuşturucu maddeler, suçla mücadeledeki etkinliği gösteriyor. Jandarma ve polis birimlerinin koordineli çalışması, bu başarıyı mümkün kıldı. Operasyonların geniş yelpazesi, farklı illerdeki etkinliği vurguluyor. Bu başarı, ülkenin güvenliği ve halkın refahı için atılmış önemli bir adımdır. Türkiye'nin uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığı, toplumun sağlığı ve güvenliği için kritik bir rol oynamaktadır.

Editör: Kader GÜL