Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran'ı atadı. Zagreb Büyükelçisi olarak görev yapan Kıran, Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde konuşmalarını hazırlayan elit ekibin bir parçasıydı.

Atama Kararları Resmi Gazete'de!

Erdoğan'ın liderliğindeki AKP, bakan yardımcılığı pozisyonlarına yeni atamalar gerçekleştirdi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar doğrultusunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Yavuz Selim Kıran, Tarım ve Orman Bakanlığı'na ise Abdulkadir Polat bakan yardımcısı olarak atanmıştır.

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde 4,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde 4,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kıran'ın Zengin Deneyimi ve Başarı Hikayesi

Yavuz Selim Kıran, Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevini üstlendi. Bu süreçte, Erdoğan'ın etkileyici konuşmalarını hazırlayan ekip içinde yer aldı. Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nde Egemen Bağış'ın müşavirliğinden Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü'ne kadar çeşitli önemli görevlerde bulunan Kıran, 2018'de Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na getirildi.

Sosyal Hizmetlere Katkı: Kıran'ın Yolculuğu

Yavuz Selim Kıran, 2022'de Zagreb Büyükelçisi olarak atanmadan önce, Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yakın çalışma ekibinde yer aldı. 2018 Genel Seçimleri'nde AKP'den Ordu Milletvekili adayı olan Kıran, üstlendiği çeşitli görevlerle adından sıkça söz ettirdi.

Kıran, Aile Bakan Yardımcılığı'nda Yeni Bir Döneme Hazır!

Erdoğan'ın güçlü ekibinden gelen Kıran, sosyal hizmetlere ve Türkiye'nin geleceğine katkı sağlamaya devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Kader GÜL