Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir? Vedat Işıkhan biyografisi ve bilinmeyenleri...
Vedat Işıkhan yeni kabinede yer alan isimlerden biri oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı kabinesinden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanan Vedat Işıkhan'ın hayatı kariyeri merak ediliyor. İşte yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan hakkında merak edilenler...

Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. 2023 yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapacak olan Vedat Işıkhan'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. İşte Vedat Işıkhan hayatı ve kariyeri...

Donald Trump'a Suikast Girişimi: Thomas Matthew Crooks Kimdir? Donald Trump'a Suikast Girişimi: Thomas Matthew Crooks Kimdir?

VEDAT IŞIKHAN KİMDİR? YENİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI 

Vedat Işıkhan, 1966 yılında Mardin'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İzmir'de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu'ndan 1990 yılında lisans, H.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden 1993 yılında "Sosyal Hizmet Uzmanlarının İş Doyumları" adlı teziyle Bilim Uzmanlığı (MSW) derecesini ve yine aynı Enstitüden 1998 yılında "Sosyal Hizmet ve Sağlık Alanında Görev Yapan Yöneticileri Etkileyen İş Stres Faktörleri" adlı teziyle Doktora (PhD) derecesini aldı. Işıkhan 2003 yılında Doçent ve 2009 yılında Profesör ünvanını almıştır.


Işıkhan'ın Yönetim Stresi, Kentlerin Gölgesinde Yaşayan Evsizler, Çalışma Hayatında Stres ve Başa Çıkma Yolları, Engelli Çocuğa Sahip Anne ve Babalarda Depresyon, Türkiye'de Zihinsel Engelli Çocuğa Sahip Annelerin Sorunları, Tüberküloz Hastalarının Genel Özellikleri ve Onkolojide Tükenmişlik ve Başa Çıkma, Stres Yönetimi: Tükenmişlikten Mutluluğa ve Yardım Personelini Güçlendirme adlı kitapları bulunmaktadır.

Editör: Kader GÜL