Güzel giyinmek sadece giysilerinizi seçmekle ilgili değildir, aynı zamanda doğru giysileri doğru şekilde kullanmayı gerektirir. Doğru parçaları bir araya getirerek, sadece daha şık görünmekle kalmazsınız, aynı zamanda daha ince ve uzun görünebilirsiniz. İşte zayıf görünmek için giyim önerileri:Zayıf Görünmek İçin Püf Noktalar

Üst Giysileri Pantolon veya Eteğe Sıkıştırın

Üst giysinizi pantolon veya eteğin içine sıkıştırmak, figürünüze hoş bir ton verir. Altına giydiğiniz kıyafetin yüksek belli olması önemlidir. Derin oturan pantolon veya eteğin içine sokulan üst, daha iyi taşınır.

Koyu Renk Tonları Tercih Edin

Siyah, ince gösterir ancak her gün siyah giymek sıkıcı olabilir. Açık renklerin koyu nüanslarını seçerek de ince görünebilirsiniz. Renk dünyasındaki bu nüanslar anında daha ince görünmenize neden olur.

Ayakkabı Seçimine Dikkat Edin

Ayakkabı seçimi, görünüşünüzü tamamen değiştirebilir. Bacakları görsel olarak daha uzun gösteren ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Derin kesimli ayakkabılar bacağı görsel olarak uzatır ve sizi daha ince ve uzun gösterir.

Takıları Doğru Kullanın

Takılar, her kıyafete değer katar ve ömür boyu kullanılabilir. Uzun küpeler ince, uzun bir boynu ve köprücük kemiğini belirginleştirir. Kolyeler ise güzel bir dekolteyi ve boynu vurgular.Zayıf Görünmek İçin Püf Noktalar (1)

Kemoterapi Sonrası Hormonal Dengenin Sağlanması İçin Ne Yapılmalı? Kemoterapi Sonrası Hormonal Dengenin Sağlanması İçin Ne Yapılmalı?

Boynu Görsel Olarak Uzatın

Kısa, geniş bir boyna sahipseniz boğazlı kazaklardan uzak durmalısınız. Doğru kesimli bir üstle, boyun görsel olarak daha uzun gösterilebilir. Köprücük kemiklerinin görülebildiği üstler daha ince bir görünüm sağlar.

Midi Etekleri Tercih Edin

Midi uzunluktaki etekler, kişiyi farklı bir zamandan gelen şık bir kadın gibi gösterir. Ayak bilekleri ve ayakları vurgulayan bu uzunluk, her kadın bedeninin etrafında en güzel şekilde akar.

Doğru Ceketi Seçin

Bele oturan blazer ceketler sihirli bir şekilde ince bel görüntüsü verebilir. Ceket, figür tipine göre bele, popoya veya üst bacakların başladığı yere kadar uzanmalıdır. Vücuttan aşağıya doğru inen düz kesim, daha ince bir ilüzyon sağlar.

Bu giyim önerilerini uygulayarak, sadece daha şık değil, aynı zamanda daha ince ve uzun görünebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için giyinin ve kendinize güvenin.

Editör: Kader GÜL