CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, son zamanların dikkat çeken ismi CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e tebrik ziyaretinde bulundu. Özel, bu ziyareti esnasında İstanbul Kongresi'nin başarısına dikkat çekti ve "İstanbul için çok iyi bir sonuç doğurdu." yorumunda bulundu.

İstanbul İl Başkanlığı Görev Değişimi

CHP İstanbul İl Kongresi'nde başkanlık koltuğuna oturan Özgür Çelik, dün Canan Kaftancıoğlu'ndan görevini resmi olarak devraldı. Göreve gelmesinin ardından Çelik’e tebrik ziyaretleri de hız kesmeden devam ediyor.

Özgür Çelik'e Ziyaretçi Akını

Bu tebrik ziyaretlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İBB Meclisi de bulunuyor. Ancak en dikkat çeken ziyaretlerden biri de CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'den geldi. İki isim, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında basın mensupları önünde buluştu.

Özel'den İstanbul Kongresi Değerlendirmesi

Özgür Özel, Çelik'i tebrik ederken aynı zamanda İstanbul Kongresi'nin sonuçlarına ve önemine vurgu yaptı. Özel, kongrenin sadece sayısal sonuçlarıyla değil, aynı zamanda Türkiye siyaseti üzerindeki olumlu psikolojik etkisiyle de önem taşıdığını belirtti. Özel, delegelerin tercihinin, 40’lı yaşlarda ve partide yetişmiş, önceki görevlerini başarıyla tamamlamış profiller yönünde olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde aile fotoğrafında yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde aile fotoğrafında yer aldı.

İstanbul İl Başkanlığının Önemi

CHP'nin deneyimli ismi Özgür Özel, İstanbul İl Başkanlığı'nın, partideki en önemli temsiliyetlerden biri olduğunu vurguladı. Özel, "İstanbul İl Başkanlığı CHP’deki en ağır sorumluluklardan bir tanesi" dedi ve belediyelerin başarısının halka iyi bir şekilde anlatılmasının önemine dikkat çekti.