Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, iki çocuk grubu arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan bu kavga sonucunda 16 yaşındaki Rıdvan Saygın, kalbinden bıçaklandı ve ağır yaralandı. Olaya müdahale etmeye çalışan bir arkadaşı da bacağından bıçaklandı. Olayın ardından kaçan şüpheliler polis tarafından aranıyor.

Olay, Çayırova ilçesinin Özgürlük Mahallesi'nde, 210. Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasındaki husumetin nasıl başladığı henüz netlik kazanmadı. Ancak tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Rıdvan Saygın adlı genç, bu kavga sırasında kalbinden bıçaklanarak ağır bir şekilde yaralandı. Arkadaşı ise bacağından bıçaklandı.

Kocaeli Hava Durumu Kocaeli İçin Bugün, Yarın ve 15 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak? 27 Nisan 2024 Kocaeli Hava Durumu Kocaeli İçin Bugün, Yarın ve 15 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak? 27 Nisan 2024

Olayın haber alınmasının ardından olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Ambulanslarla hastaneye taşınan yaralılara acil müdahale yapıldı, ancak Rıdvan Saygın ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Olayın ardındaki nedenler ve tüm detaylar, polisin soruşturması sonucunda aydınlığa kavuşturulmaya çalışılacak. Bu trajik olayın ardından, mahallede büyük bir üzüntü hüküm sürdü ve yerel topluluk olayın çözülmesini bekliyor.

Editör: Seniha BESLER