Diyarbakır'da Ulu Camii'nde yaptığı konuşmalarla tanınan ve "Filozof Ramazan" olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te bulunan kendisine ait çay ocağında bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, bugün öğle saatlerinde Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve Pişkin'in işlettiği çay ocağında meydana geldi.Filozof Ramazan Hoca Öldürüldü! Ramazan Hocanın Neden Öldürüldüğü Ortaya Çıktı (1)

Pişkin'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Küçük yaşlardan itibaren araştırıp öğrendiği bilgileri insanlarla paylaşıyordu

Diyarbakır'da küçük yaşlardan itibaren araştırıp öğrendiği bilgileri Ulu Camii'nde vatandaşlara anlatmaya başlayan Pişkin, "Filozof Ramazan" lakabını almıştı. Pişkin, dini konularda sohbet videoları da yayınlıyordu.

Toplumdan dışlanmıştı

Pişkin, ilk başlarda çevresindeki insanlar tarafından "deli" olarak görülmüş ve toplumdan dışlanmıştı. Ancak Pişkin, yılmadan araştırmalarına ve insanlarla paylaşmaya devam etmişti.

Pişkin'in ölüm haberi, sevenlerini ve Diyarbakır'ı yasa boğdu.Filozof Ramazan Hoca Öldürüldü! Ramazan Hocanın Neden Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

Ramazan Pişkin kimdir?

İstanbul'da Polis, İstiklal Caddesi'nde Pankart Açan Gruba Müdahale Etti İstanbul'da Polis, İstiklal Caddesi'nde Pankart Açan Gruba Müdahale Etti

1977 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ramazan Pişkin, küçük yaşlardan itibaren dini konulara ilgi duymaya başladı. Pişkin, kendi çabalarıyla İslamiyet'i ve diğer dinleri araştırdı.Filozof Ramazan Hoca Öldürüldü! Ramazan Hocanın Neden Öldürüldüğü Ortaya Çıktı (3)

Pişkin, 2019 yılından beri Diyarbakır Ulu Camii'nde yaptığı konuşmalarla tanınmaya başladı. Pişkin'in konuşmaları, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Pişkin, evli ve 3 çocuk babasıydı.