Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Nazariyat Korosu, unutulmaz bir geceye imza atarak "9/8 Türküler Konseri" düzenledi. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen bu büyüleyici etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. Şef Tuncel Evcen'in koro yönetimindeki performansı ve sevilen türküler, katılımcılara coşku dolu anlar yaşattı.

Konserde Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Nazariyat Korosu, "Sendeki Kaşlar", "Erende Yaylası", "Kızılcıklar Oldu Mu?" gibi hareketli ve halk arasında sevilen türküleri büyük bir ustalıkla seslendirdi. Koronun bu muhteşem performansı, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konserin sonunda Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Canan Yılmaz, şef Tuncel Evcen'e teşekkürlerini sunmak amacıyla çiçek takdim etti. Bu özel gecede bir araya gelen müzikseverler, Türk halk müziğinin güzelliklerini paylaşmanın keyfini yaşadılar.

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş (BJK)  - Antalyaspor Canlı Maç İzle! Canlı Maç İzleme Linki! Canlı Maç İzleme Ekranı! CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş (BJK) - Antalyaspor Canlı Maç İzle! Canlı Maç İzleme Linki! Canlı Maç İzleme Ekranı!

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Nazariyat Korosu'nun düzenlediği "9/8 Türküler Konseri", türkü ve müziğin birleştirici gücünü kutladı ve katılımcılara unutulmaz bir gece sundu. Konyaaltı sakinleri bu muhteşem etkinliği coşkuyla karşıladılar ve birlikte türkülerle eğlenceli anlar yaşadılar.