Türkiye - Hollanda Maçı TRT1 Şifresiz Canlı İzle! Türkiye - Hollanda Maçı TRT1 Şifresiz Canlı İzle!

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Beşiktaş karşısında Türkiye kariyerindeki önemli bir adım atmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ve bu sezon Galatasaray'a karşı mağlup olan Hırvat çalıştırıcı, taraftarı önünde Beşiktaş'ı yenerek üç büyükler karşısında ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Bjelica'nın Göreve Geldiği Süreç

Nenad Bjelica, Trabzonspor'un başında 148 gündür görev yapıyor ve bu süreçte 12 maça çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet ve 6 mağlubiyet aldı. Bjelica, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 yenilirken, bu sezon Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Şimdi ise ilk kez iç sahada Beşiktaş'a karşı mücadele verecek ve 3 puan hedefliyor.

Transferlerle Güçlü Kadro

Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Orsic, Benkovic, Teklic, Fountas, Baniya, Mehmet Can Aydın, Göktan Gürbüz, Berat Özdemir gibi transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Ayrıca Pepe, Mendy ve Onuachu gibi önemli oyuncuları da renklerine bağlayarak Bjelica'ya alternatifli bir kadro oluşturdu. Bu transferlerle birlikte Bjelica'nın eli daha da güçlendi.

Editör: Çetin KEYDAL