Yozgat'ta Otobüs Kazası: 11 Kayıp, 20 Yaralı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşanan acı bir olayda, bir yolcu otobüsü şarampole düşerek büyük bir trajediye neden oldu. Sivas'tan İstanbul'a gitmekte olan A.T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı otobüs, Yozgat'ın Sorgun İlçesi Mükremin Kavşağı yakınlarında kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve 20 metre derinliğindeki şarampole düştü. Hızla olay yerine yönlendirilen sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri, müdahaleye başladı. Ancak kaza sonucu 11 kişi hayatını kaybetti ve 20 kişi yaralandı.

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Yaralanan insanlar Yozgat Şehir Hastanesi ve Sorgun Devlet Hastanesine taşındı. Durumu ağır olan iki yaralının olduğu belirtildi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yaşanan acı olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Özkan, "Geç saatlerde aldığımız haberle dehşet verici bir trafik kazasıyla karşı karşıya kaldık. Ne yazık ki bu kazada 11 vatandaşımız hayatını kaybetti ve 20 vatandaşımız yaralandı. Yaralılara acil şifalar dilerken, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Trafik kurallarına uymamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum. Geç kalalım ama canlarımızı kaybetmeyelim. Umarım bu yaralar en kısa sürede iyileşir." dedi.

Olayın ardından Sorgun Devlet Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesinde yoğun bir tedavi süreci başladı. İki ağır yaralının durumu hakkında ilerleyen süreçte daha fazla bilgi elde edileceği belirtildi. Umarız ki tüm yaralılar en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur ve bu tür acılar bir daha yaşanmaz.

Editör: Çetin KEYDAL